WMC Technologies AS virkeområde

WMC Technologies AS har utviklet en tjeneste for medisinsk nødinformasjon, World Medical Card®, som tilbyr privatpersoner å opprette og lagre sin personlige og sikre helseprofil på nettet. De som tegner et medlemskap mottar helseprofilen sin på et kort som oppbevares i lommeboken, samt en link til deres profil på nettet. Du velger selv hvem (om noen) du vil dele denne informasjonen med. Vi deler ikke din helseprofil med noen.

Personvern

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson, for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, bilnummer, bilder og fødselsdato. Alle disse opplysningene bestemmer du over selv.

Sensitive personopplysninger

Opplysninger om helsen din, som du registrerer hos oss er et typisk eksempel på sensitive personalopplysninger, som myndighetene har pålagt oss å behandle med spesielt stor aktsomhet. Hos oss er det kun autorisert personell som har tilgang til dine personopplysninger.

Taushetsplikt

Alle som arbeider hos oss må undertegne en avtale om taushetsplikt med henhold til personopplysninger og andre forretningsmessige forhold.

Lover og forskrifter som kommer til anvendelse for WMC Technologies AS

I Norge er virksomheten vi driver underlagt bestemmelsene i Personopplysningsloven, som vi naturligvis retter oss etter.

Lov om behandling av personopplysninger LOV-2013-01-11-13

Lovens formål er å beskytte den enkelte mot at personvernet blir krenket gjennom behandling av personopplysninger. Loven skal bidra til at personopplysninger blir behandlet i samsvar med grunnleggende personvernhensyn, herunder behovet for personlig integritet, privatlivets fred og tilstrekkelig kvalitet på personopplysninger.

Det er først og fremst lovens kapittel I, II og III som kommer til anvendelse for vår virksomhet.

I tillegg må vi etterleve bestemmelsen i Personopplysningsforskriften:

Forskrift om behandling av personopplysninger

Forskriften har to viktige kapitler for oss, Kapittel 2. Informasjonssikkerhet og Kapittel 3. Internkontroll.

Vår bruk av cookies

Hva er cookies og hva brukes de til?

Mange er opptatt av personvern og bruk av «cookies» på internett. Cookies er små filer som brukes til å lagre informasjon om hvilke sider du har besøkt. Våre nettsider bruker cookies for å huske preferansene dine. For eksempel så husker nettsiden hvilke sider du besøkte, slik at vi kan gjøre dem bedre og mer aktuelle neste gang.

Hvis du ikke ønsker cookies kan du velge dem bort under «Internet options» i nettleseren din.

Hva slags informasjon lagres?



Ved bruk av cookies lagres opplysninger om: IP-adresse, valgt nettleser, operativsystemer, hvilken bredbåndleverandør du benytter, samt data over besøkte undersider og dato/tidspunkt for besøket. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg.

Slik kan du unngå cookies

Om du ønsker å unngå bruk av cookies kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere cookies automatisk. Se webleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at om du velger å utelukke cookies, vil flere av funksjonene hos World Medical Card® ikke fungere.

Opplysningene vil aldri bli utlevert eller stilt til disposisjon for tredjepart utenfor vårt konsern.

E-post fra oss

Vi vil fra tid til annen sende deg viktig informasjon om medlemskapet ditt på e-post. Det kan for eksempel være en påminnelse om å sjekke om helseprofilen din er oppdatert, eller at medlemskapet utløper. Disse kan du ikke melde deg av.

I tillegg vil du motta nyhetsbrev på e-post. Disse kan du melde deg av når du måtte ønske ved å trykke «Meld av nyhetsbrev» nederst i meldingen.

MERK

  1. Disse retningslinjene for personvern gjelder kun for våre egne nettider. Nettsidene våre inneholder linker til andre nettsteder som har sine egne retningslinjer.
  1. Dersom du oppholder deg utenfor Norge og besøker våre nettsider og programvare i et annet land, merk at informasjonen sendes til Norge, der serverne våre er plassert i et sikkert miljø.
  1. Disse retningslinjene endres ved behov og etter pålegg fra myndighetene. Det er derfor smart av deg å sjekke innom denne siden med jevne mellomrom.